< Tillbaka

15 Juni - 2008

Tokroliga tankar om lustiga lördagen och satans slarvighet.

Jag har blivit en sjusovare Eller vafan är det för ord egentligen Månne en kvarleva från feodalsamhället där man saknade moral och ansvar om man sov längre än till fem Jag sover iallafall gott och väl till halv två Jorå!

Jag fick höra idag att jag har lätt för att slarva bort saker, att det inte står i proportion till hur mycket medianmänniskan slarvar bort Men då vill jag passa på att säga att jag minsann har en arbetsbelastning som inte står i proportion till mitt liv och då måste det bli en del svinn! Sen att det senast fallet innefattar mitt trådlösa modem samt ett USB-minne med intervjuer från en bordell i Kosovo, det är ju såklart jävligt olämpligt Måtte det bli en man av mig också en dag!

Igår drack jag vin, fast jag hann inte dricka så mycket som jag hade planerat Det där med att ha fest, det gör ju att man fokuserar på så mycket annat Det var lite trist för jag hade verkligen sett framemot en go vinfylla Men tack sällskapet, ni är helt underbara! När alla har gått, trots mitt ihärdiga tjat om tjugo minuter till, så knyter sig magen och jag undrar när jag ska få träffa er alla igen Det är ett enda långt distansförhållande trots att vi alla bor i Stockholm Jag ska effektivisera mera och bli bättre på att inte ha så många utomstädes nätter Miss jo alla!

Sentimentalitet å sido, nu ska jag se på Saw 4 och dippa Det blir grejer de!

KONTAKT & PRESS

HELENA SANDKLEF
PRODUCENT

info@helenasandklef.se
+46 (0) 702 641 691

HELENA SANDKLEF PRODUKTION
KIRUNAGATAN 46
162 68 VÄLLINGBY

INTEGRITETSPOLICY
Kreera web&design